Packa för att måla på utflykt

Packa för att måla på utflykt

Jag fick en strandväska i present och fick genast användning för den. För att packa målargrejer till akvarellmålning i det gröna. Det krävs lite funderingar för att veta vad som behövs. I ateljén där hemma finns ju allt inom räckhåll, men vad tror jag att jag behöver just idag? Eller behöver och behöver. Vad tror jag att jag får lust att använda just idag? 🙂

Några akvarellblock såklart, en palett med utklickade (och torkade färger), ett par penslar. Jag tog med ett par penslar med vatten inuti skaftet. Himla fiffigt, och annorlunda att måla med. Nu fick jag en burk med vatten på plats, annars är det ju ett måste att ha med, liksom kanske en trasa och något att skissa med. Skissblocket var onödig vikt, bättre att ta med en bulle och en termos kaffe.