Invald i Linköpings Akvarellsällskap

Invald i Linköpings Akvarellsällskap

Sedan en tid tillbaka är jag medlem i ett konstsällskap, Linköpings Akvarellsällskap. Där kan man bli medlem om man ansöker och blir godkänd av sällskapets invalsjury. Och det blev jag.

Vi ses en gång i månaden och främst utvärderar vi avslutade och planerar kommande utställningar. Vi har en handfull sådana per år. Senaste månaderna har varit bråda. Vi har ställt ut på Galleri Vita rum i Vadstena, på Finspångs konstförening och nu har vi en utställning på museet i Gränna.

Samtidigt som den i Gränna pågår ställer jag ut med tre andra i sällskapet på Konstforum i Norrköping. Det blir min hittills största utställning, och idag har jag målat och planerat inför den. Svettigt. 🙂 Vill ju gärna ha en tråd, så att helhetsintrycket blir gott.

I juni ska sällskapet utflykta till Ståhl Collection. Ett galleri där jag knappast kommer få ställa ut.